НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка кръст депресия артроза кръвно високо кръвно сърце опорно-двигателен апарат дископатия бъбреци главоболие здравословни проблеми сън успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Никакви болки не чувствам”

 
Свързани проблеми: дископатия коксартроза
 
Казвам се Кичка Савова. В кабинета ме доведе това, че имах много болки в кръста, дископатия и коксартроза. Бях много зле, не можех да вървя, много трудно ми беше ходенето. Аз втора година идвам тук и от 3-4 месеца се чувствам много добре. Това лято толкова много работа свърших, че сама се чудих от къде тази сила и никакви болки не чувствам. Чувствам се добре. Всичко утихна. Ходя си, движа се, все едно нищо не е било с мен, нямам такива болки, каквито съм имала. На тези, които са скептично настроени бих казала да повярват на науката “Егология” и ще получат това, което желаят. Аз много вярвам и ще идвам. Много Ви благодаря и Ви желая много радост, много щастие и все така да помагате на хората, както на мен помогнахте. Не бих лъгала, не обичам да лъжа, никога в живота си не съм лъгала, нито нещо лошо не съм направила – аз само съм веселила хората, цял живот съм веселила хората с народната песен. Живота ми е минал с народната песен.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009