НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия опорно-двигателен апарат бучка главоболие артроза здравословни проблеми кръст сърце успокоение сън депресия кръвно бъбреци високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Главоболието ми мина веднага щом сложих ръка на първия тест”

 
Свързани проблеми: главоболие
 
Казвам се Марийка Цекова и съм от гр. Видин. В кабинета ме доведе това, че имах много голямо главоболие от няколко години насам. Първо гледах предаването и прочетох материалите и 5-6 месеца бях само на тестове и 2001г. март месец посетих кабинета и от тогава не прекъсвам. Идвам всеки месец и се чувствам много добре. Главоболието ми мина веднага щом сложих ръка на първия тест, който получих - това беше ноември месец 2000г.. Веднага ми спря главоболието и от тогава аз не знам какво е да ме боли глава. Правя тестове и на децата. Съпругът ми не е поразен, но с мен посещава кабинета. Вярваме в Егологията. Резултатът ни е много голям. Искам да кажа на тези хора, които не ми вярват да опитат и да видят какво е, да разберат че болката ми беше голяма, а сега я няма, нямам никаква болка и се чувствам много добре. Благодаря Ви и Бог да Ви благославя.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009