НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза успокоение кръст дископатия депресия бучка здравословни проблеми главоболие опорно-двигателен апарат сън кръвно бъбреци високо кръвно сърце
 
Размер на шрифта: - +

“Все едно бях разделена на две през кръста”

 
Свързани проблеми: болки в кръста
 
Казвам се Мара Здравкова, от Пловдив съм. От приятелки слушах за г-н Захариев и аз реших да дойда. Имах много силни болки в гърба. Като легна вечер не мога да издържа до сутринта да спя. В 5-6 часа сутринта ставам от силни болки. Не мога да издържа до сутринта да лежа и затова ставам и после пак си лягам. Не мога да си поспя повече. Още първия път като дойдох – това нещо ми изчезна. Чак след два дни осъзнах, че аз мога да си поспивам до по-късничко. Направо забележимо. Болките ми бяха чак до таза. Докато лежа се чувствах все едно съм разделена на две през кръста. Много силни болки бяха, но ми минаха. На второто идване имах болка в жлезата и втвърдяване на гърдите, но и това ми мина. Не бих лъгала. Няма да идвам тук ако беше лъжа. Който не вярва, да не идва, но който има помощ от г-н Захариев той си идва. Виждаме, че ни е добре тук.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009