НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст опорно-двигателен апарат депресия кръвно бучка сърце сън високо кръвно дископатия главоболие здравословни проблеми бъбреци артроза успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Чувства се голяма промяна при мен”

 
Свързани проблеми: дископатия
 
Казвам се Пенка, от гр. Хисаря и посещавам кабинета за осми път. Страдам от дископатия. След петия контакт почувствах много голямо облекчение в кръста. Общо взето се чувства голяма промяна при мен. Смятам, че науката “Егология” има голямо бъдеще. Тези който не вярват смятам, че трябва да повярват, защото всеки един, който дойде от първия-втория контакт едва ли може така да повярва, но след четвъртия-петия път вече отношението към науката “Егология” е съвсем различно – наистина се помага. Не бих лъгала. Аз в началото бях много скептично настроена, но с помощта на майка ми, която ми помогна да навляза в материята и да я разбера, наистина се убедих, че нещата, които се случват тук са истински! Благодаря Ви г-н Захариев, да сте жив и здрав.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009