НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение сърце високо кръвно здравословни проблеми депресия бъбреци кръст сън главоболие бучка артроза опорно-двигателен апарат кръвно дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Сега съм много по-добре”

 
Свързани проблеми: успокоение астма главоболие задух
 
Казвам се Тодор Петров от гр. Самоков. Идвам за шести път. Още от първия път почувствах голямо подобрение. Имах главоболие, бях много отпаднал, задушавах се, имам астма, сърцебиене, но сега съм много по-добре благодарение на г-н Захариев. Също така и моето семейство индиректно се чувстват добре. Аз на много хора съм го казвал да идват, защото много помага г-н Захариев на хората, да е жив и здрав за напред да помага както и на мен и на други. Но тези хора, които страдат както аз страдах преди – болки и невървеж – нека да посещават кабинета на г-н Захариев за да имат подобрение. Не бих лъгал, пред Господ не се лъже. Това е самата истина. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009