НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка здравословни проблеми сън високо кръвно бъбреци успокоение кръвно депресия опорно-двигателен апарат кръст главоболие артроза сърце дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Даже още след първия тест и активатора аз се изправих”

 
Свързани проблеми: дископатия успокоение
 
Казвам се Снежана Ангелова, на 58 години съм от София. След гледане на предаванията на г-н Захариев по телевизията и след проблема ми с тежка дископатия, която лекарите ми лекуваха с болкоуспокояващи лекарства (с тях си разбих черния дроб, стомаха), но нямах алтернатива и след като се информирах, че тук мога да намеря помощ – дойдох. Вярвам в нещата, не съм скептик и като дойдох за първи път не очаквах, че от един контакт ще получа такова подобрение. Аз не можех да си измия чиниите – на лакти се навеждах до мивката, защото непрекъсната болка в кръста имах на L4, L5. А след контакта, даже след теста - още преди да дойда в кабинета, аз се изправих. Походката ми беше наведена, едва ли не вече трябваше да грабна бастуна. От първия контакт получих много голямо подобрение. Даже още след първия тест и активатора аз се изправих, станах от стола и не се учудих, защото бях убедена, че това става и може да стане. Иска ми се всички хора, които имат болки нека да съчетават, както г-н Захариев казва, медицината с науката “Егология”, защото енергийния баланс в човешкото тяло е много важен. Имам 1-во ниво. Петното ми се появи след тестването във вид на грозд с червени точици, след това изчезва. Тествахме се аз, сестра ми и майка ми. Майка ми беше с много голяма страхова невроза, която също отзвуча и безсъние, сега спи много спокойно. Поръчкови неща никога не съм правила и няма да правя, защото не играем хазарт със здравето – няма смисъл да лъжем. Или ни боли, или не ни боли. Или сме оздравели, или не сме. От поръчкови неща няма смисъл. Аз съм икономист по професия. С всичко друго стават поръчкови неща в днешния свят, но със здравето не стават.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009