НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия сърце бучка артроза здравословни проблеми дископатия високо кръвно кръвно успокоение бъбреци кръст опорно-двигателен апарат главоболие сън
 
Размер на шрифта: - +

“Аз съм вече нов човек с много сили с много здраве”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Росица Александрова Седевчева от гр. Перник, работя като главен счетоводител в информационно обслужване и посещавам кабинета на г-н Захариев от 1 година с дъщеря ми и внучката. Чувствам се много добре – имах безсъние, неспокойство, психиката ми беше много зле, но сега се чувствам отлично и ще продължавам да посещавам кабинета. Аз казвам на всички хора да вярват, защото това е за мен невероятно – аз съм вече нов човек с много сили с много здраве с много енергия и имам желание абсолютно за всичко. Не бих излъгала защото аз съм родена и възпитана в едно селско и земеделско семейство, което не е накърнено никога с лоши чувства и съм възпитана само да казвам истината и истината и никога не лъжа. Много Ви благодаря г-н Захариев и Ви желая много здраве и все така да помагате на хората. Много сте любезен и бъдете все така мил към хората. Жив и здрав бъдете все така да ни помагате.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009