НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение артроза високо кръвно главоболие сън бучка кръст опорно-двигателен апарат кръвно здравословни проблеми дископатия депресия бъбреци сърце
 
Размер на шрифта: - +

“Имам и подобрения в ставно костния апарат”

Казвам се Ирина Никифорова Шолева от гр. Плевен и посещавам кабинета близо 2 години. Причината да дойда в кабинета беше стерилитет от близо 14 години. И всякакви изследвания сме правили със съпруга ми и двамата и казват, че се дължи на нервна почва – така го установяват лекарите. Всеки път гледам “Децата на Егологията” и много ме впечатлява, направо понякога се разплаквам. Помежду стерилитета имам и подобрения в ставно костния апарат – имах болки в коленете – опорно-двигателния апарат. Ръцете – китките много ме боляха – отмина и това. На скептично настроените бих казала преди всичко да повярват в Егологията, да се запознаят с материалите, да четат списанията, да ползват тестовете, които са необходими.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009