НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение сън артроза здравословни проблеми дископатия главоболие високо кръвно депресия сърце опорно-двигателен апарат бъбреци бучка кръвно кръст
 
Размер на шрифта: - +

“Чувстваме се добре”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Йосел от гр. Разград. В кабинета ме доведоха проблемите, които ме съпътстваха в ежедневието. В семейството имаше напрежение. За СЕС разбрах случайно от една колежка от работата и в последствие гледахме предаването по телевизия “Скат”, тествахме се първо, запознахме се с правилата и дойдохме в кабинета при г-н Захариев. Сега съм за 5 път тук и усещам подобрението лека полека. Чувстваме се добре.Поразен съм от 2-ро ниво, жена ми е от 1-во ниво. Потръгна с бизнеса лека полека. Да се надяваме да се оправим окончателно. Аз като млад човек бих казал, че науката на г-н Захариев, новата наука “Егология” има голямо бъдеще. Без нея няма да могат хората за напред. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009