НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно високо кръвно артроза бъбреци успокоение дископатия бучка сърце сън опорно-двигателен апарат кръст главоболие депресия здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“Беше доста агресивна сприхава и неспокойна”

 
Свързани проблеми: успокоение индиректна помощ
 
Казвам се Радинка Банчева от гр. Ловеч. В кабинета ме доведоха доста проблеми. В семейството си имаме разнообразие от СЕС. Посещавам кабинета 1 път месечно, при необходимост понякога и 2 пъти в месеца. Малката ми дъщеря е 1-во ниво. Беше доста агресивна сприхава и неспокойна, а сега вече тези проблеми отшумяха. Голямата ми дъщеря е студентка. Имаше проблеми с изпитите още от първата година. Сега вече е с взети държавни изпити без поправки, без проблеми. Съвсем друга е като човек вече. По-свежа е. За тези добри резултати, които се получиха при децата ми сърдечно Ви благодаря г-н Захариев. Вашата наука има голямо бъдеще, но за хората които я разбират и то така както трябва. Съпругът ми е 4-то ниво. Ще проявим търпение и се надяваме и там нещата да се нормализират.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009