НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце главоболие кръст здравословни проблеми успокоение високо кръвно депресия бучка бъбреци кръвно сън дископатия артроза опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“След първото посещение на кабинет “Егология” вече я нямаше”

 
Свързани проблеми: киста
 
Казвам се Елена Георгиева Хаджиева Младенова от гр. Самоков. Имах киста на левия яйчник. Ходих на видеозон и ми казаха, че имам киста. След първото посещение на кабинет “Егология” вече я нямаше, ходих на видеозон за преглед и я нямаше. Имаше я преди, дори и аз която не съм медицинско лице я видях, понеже беше добре очертана и се виждаше. Лекаря ми предлагаше хормонални таблетки. Сега съм за трети път в кабинета. На скептиците бих казала, който не вярва да не гледа. Човек трябва да прочете, да се запознае с материята и тогава вече да посещава кабинета.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009