НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие опорно-двигателен апарат бучка депресия артроза сън дископатия здравословни проблеми успокоение кръст бъбреци сърце кръвно високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

"Имам чувството, че очните ми дъна ще излязат от орбитите"

 
Свързани проблеми: главоболие алергия кръвно
 
Казвам се Милка Иванова Калпакова. В кабинета ме доведе силното главоболие, силното нервно напрежение и това, че не можех да се владея. Като се ядосам изпитвах и едно туптене в гърдите. И като ми мине след 1-2 часа си викам, че е можело да не се ядосвам, но като избият нервите, кавгите. Страдах и от кръвно. Отрази ми се на сърцето – лежах доста време в болница. Отрази ми се и на очите – получих алергия. И просто, когато е силна слънчевата светлина трябва да ходя с слънчеви очила. Имам чувството, че очните ми дъна ще излязат от орбитите – толкова е силна болката. Сутрин, като почне да ме болят, така продължава през целия ден. След като посетих за първи път кабинета на г-н Захариев на следващия ден се обадиха едни болежки за които не съм и предполагала, но на третия ден казвам ви честно – все едно, че не бях аз. Целия месец не съм се оплаквала на съпруга ми, че ме боли глава или, че не ми е добре. Дори внучето ми е възхитено от резултатите от помощта на г-н Захариев. На 7 години е, ходи на училище (1 клас) и ми казва: “Бабо, чичкото ти помогна, да можеш да ме търпиш и да не ми се караш.” Егологията 100% има бъдеще и ще помага на хората. Казвам ви искрено – от едно посещение при г-н Захариев толкова добре се чувствам. Това ако някой ми го беше казал преди, нямаше да му повярвам, но сега след като го усетих, знам, че е истина. Много съм доволна и възхитена. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009