НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия сън високо кръвно успокоение сърце кръст бучка артроза депресия опорно-двигателен апарат кръвно бъбреци главоболие здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“Почти пред инвалидна количка бях”

 
Свързани проблеми: опорно-двигателен апарат
 
Казвам се Сирма Димитрова Топалова и съм от гр. Бургас. Проблемите при мен бяха много, като почна от гонартроза, коксартроза и тежка форма на остеопороза. Почти пред инвалидна количка бях. Минаха 7 месеца и реших след като посетя кабинета да мина на изследвания в София. Лекарката каза, че нейните резултати са по-лоши от моите, не вярваше, че тази кардиограма е моя. Преди това падах, трошах се, просто няма думи да говоря, но сега не знам как да Ви благодаря г-н Захариев, нямам думи да Ви благодаря. За мен Егологията е голяма наука. Това е науката на 21 век. Аз гълтах около 1 година и 2-3 месеца дедронел с много калций и като казах на лекарката в София какво съм пила и тя каза, че това може да вдигне костното вещество 5-10 % и че не е възможно от него да е този резултат. За мен резултатът е само от кабинета. На всички го казвам, няма скрито покрито. Аз съм открит и прям човек. Трябва първо да се прочетат материалите, да се види всичко, да се извлече поука от това нещо. Много съм доволна аз просто нямам думи. Скоро празнувахме 40 години от завършването на гимназия и аз танцувах и дори кляках, а преди 7-8 месеца не можех да ставам от леглото. Гонартроза, коксартроза, всичко отшумя. Благодаря за всичко.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009