НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка дископатия сън депресия високо кръвно главоболие опорно-двигателен апарат кръвно успокоение бъбреци кръст сърце здравословни проблеми артроза
 
Размер на шрифта: - +

“Екземата намаля с посещенията”

 
Свързани проблеми: екзема успокоение
 
Казвам се Нели Достенова от гр. Пещера идвам от около 1 година и няколко месеца. Имах проблем. Имах екзема по ръцете. Която намаля с посещенията ми на кабинета – много мазилки ползвах, сега ги спрях. По лекари ходих – намаля, спрях да ползвам мазилки, много по-добре се чувствам, по-спокойна. Вярвайте и посещавайте кабинета редовно и се постига успех. Егологията първо трябва да се разбере за да имаме помощ.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009