НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми главоболие дископатия бучка сърце успокоение опорно-двигателен апарат бъбреци сън депресия артроза кръст кръвно високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

"Болките бяха непоносими"

 
Свързани проблеми: мастопатия
 
Казвам се Кулка Петрова Маркова от гр. Стамболийски, област Пловдивска. Посещавам кабинета за втори път. На 2 юни трябваше да бъда на операция за мастопатия. Посетих кабинета на 1 юни и още във влака като се прибирах за Стамболийски в дясната гърда, където ми бяха болките, които бяха непоносими почувствах някакви бодежи, просто като чели ставаше някакво разбиване, после се прехвърли лекичко към лявата гърда, но само веднъж, мигновено. Утихнаха болките. Имах секрет на дясната гърда от няколко години, но не му обръщах внимание. Още на третия път като се тествах изчезнаха тези секрети и сега се чувствам много добре. Мастопатията не я усещам вече. Ходих на лекар. Аз имах всички изследвания за 2 юни да постъпвам в болница за операция. Аз на своя глава дойдох тук на 1 юни. Още не съм ходила на лекар, но ще отида. Вярвайте в науката “Егология”, посещавайте кабинета и бъдете живи и здрави.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009