НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бъбреци кръвно депресия успокоение бучка здравословни проблеми дископатия главоболие сърце кръст артроза опорно-двигателен апарат сън високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Малката ми дъщеря свали с диоптър и половина”

Казвам се Христина Щерева от гр. Хисаря. Идвам за 8 път. Имах преди всичко здравословни проблеми и семейни също. Не бях добре с нервната система, не можех да спя, бях избухлива, нервно напрежение чувствах, което най-рефлектираше върху децата. Тествах се, видях белега и че съм от първо ниво, взех си материалите и за децата ми също. Те страдат от астигматизъм и късогледство. Много добре се повлияха още при първото посещение на кабинета. Малката ми дъщеря свали с диоптър и половина, задължително под лекарски преглед. Поддържаме лекарски контакт да всеки 6 месеца. На недоброжелателите бих им казала да вярват на себе си и на очите си – на това което виждат и чувстват. Благодаря Ви г-н Захариев, че Ви има и помагате.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009