НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно здравословни проблеми успокоение бучка кръвно сърце депресия дископатия артроза бъбреци опорно-двигателен апарат сън кръст главоболие
 
Размер на шрифта: - +

"Нямаше го – само за една нощ"

 
Свързани проблеми: успокоение бенка
 
Казвам се Красимир Кръстев от Козлодуй. В кабинета ме доведе това, че гледах предаването на г-н Захариев по телевизия “Демо”. Като гледах колко много хора се обаждат, от любопитство и от това, че се чувствах неразположен, реших да посетя кабинета. Проверихме характерният белег – беше от І-во ниво. Когато дойдох първия път при г-н Захариев си взех помощните материали. И като излязох от кабинета почувствах леко успокоение и унасяне. От дясната страна на врата си имах нещо като бенка, голямо колкото лещено зърно. Сутрин, като станех все ми закачаше яката и ме дразнеше. Като излязох от кабинета започна да ме боли и ме дразнеше. Прибрах се вечерта и се изкъпах с неутрализатора. Сутринта станах за работа и от бързането не забелязах, че е изчезнало. Забелязах, чак когато отидох на работа и запалих автобуса (шофьор на автобус съм), че не ме дразни. Погледнах в огледалото и видях, че е изчезнало, нямаше го – само за една нощ! Може да има много хора, които не вярват. Аз се убедих, че науката Егология помага. Който вярва да дойде, който не вярва да не идва за да не пречи.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009