НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми сърце кръвно артроза сън кръст високо кръвно главоболие опорно-двигателен апарат бъбреци дископатия депресия успокоение бучка
 
Размер на шрифта: - +

“Нямах цикъл в продължение на 10 години”

Казвам се Венета Илиева от гр. Варна. Посещавам кабинета от една година и половина. Дойдох с много проблеми, семейни, здравословни, просто бях попаднала в някаква дупка по-точно казано под влиянието на СЕС от 1-во ниво. Още след първите контакти почувствах някакво вътрешно облекчение, усети се тази топлина в къщи, която винаги сме жадували. Понеже всички сме поразени от синдрома ставаха конфликти от най-дребните неща, от незначителни поводи. След това имах проблеми с цикъла си – нямах цикъл в продължение на 10 години. След 2-3 контакт нещата се регулираха и цикълът ми се възстанови. Главоболието ми беше просто непоносимо. Притеснения от всякъде по най-малкия и незначителен повод – изкарваха ме от равновесие, ставах като не управляема. Имах и едно образувание на лявата гърда, което благодарение на г-н Захариев, казвам го с най-дълбоко чувство на благодарност – вече го няма. И при децата ми също настъпи хармония. Малката ми дъщеря благодарение на г-н Захариев постигна много добри резултати. Искам да изкажа благодарността си и да кажа на всички хора, че това което г-н Захариев прави е толкова истинско. Който има проблеми нека да заповяда, да се убеди и да разбере истината. Целувам тези златни ръце. Това съществува, истина е и се моля по-скоро хората да разберат Егологията и да се възползват от това, което тя дава за нас. Жив и здрав да сте ни г-н Захариев и да помагате на хората и дано Бог да Ви пази.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009