НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат бучка депресия високо кръвно здравословни проблеми сърце дископатия сън кръст бъбреци кръвно артроза успокоение главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Чувствам се отлично”

 
Свързани проблеми: щитовидна жлеза
 
Посещавам кабинета около 2 години, сега съм за пети директен контакт тук. Чувствам се много добре. Още след 2-то посещение. Щитовидната жлеза беше много уголемена. Лекарите ми казаха да си правя операция, но това което почувствах тук ми даде увереност да не пристъпвам към оперативен метод на лечение. Още веднъж казвам много съм благодарен, чувствам се отлично, в добро състояние. Никакви симптоми на болестта, която ми беше открита, нито изпотяване. Всички проби, които си правя на 5-6 месеца са добри и продължавам да идвам при г-н Захариев защото облекчението е прекрасно. На хората, които гледат с недоверие на това което г-н Захариев прави бих казал да проверят сами, защото когато фактите говорят и медицината напреднала със своя мощен глас и тя мълчи.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009