НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка сърце сън високо кръвно депресия главоболие бъбреци здравословни проблеми опорно-двигателен апарат артроза успокоение кръвно кръст дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“В къщи си приказваме нормално, а преди беше война”

 
 
От гр. Варна съм. В кабинета ме доведоха първо здравословните причини – имах гастрит, краката ме боляха. Майка ми имаше операция от язва, жлъчка и панкреас, беше получила и херния, изобщо и стойностите в къщи бяха абсолютно нетърпими. На 40 години съм, винаги каквото съм правел всичко надолу отиваше, абсолютно всичко. Гледах предаването – то просто самото предаване си личеше, че е истина. Взех си материалите и започнах да идвам, вече съм тук за пети път. Още първия път като излязох от тук и като се прибрах в къщи няма гастрит. На майка ми, заявявам го чисто сърдечно, абсолютно истина, цялата херния се прибра. В къщи си приказваме нормално, а преди беше война. И най-важното което е тръгнах нагоре, от калта вече се излиза. На тези, които не вярват, ще им кажа нека да гледат предаване всяка седмица има, да видят и да проверят, да разберат, ако не го разберат то си е техен проблем. Гледам как всеки ден се караме по улиците, ставаме зверове, а не може да дойде и да погледа, всяка седмица 2 часа пред телевизора за да разбере. Благодаря Ви г-н Захариев от душа и сърце от цялото ми семейство. Всичко добро.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009