НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст сърце успокоение артроза дископатия опорно-двигателен апарат високо кръвно бучка депресия кръвно бъбреци сън здравословни проблеми главоболие
 
Размер на шрифта: - +

"Казвам се Иванка Димитрова Димова от"

 
Свързани проблеми: децата на егологията
 
Казвам се Иванка Димитрова Димова от село Труд, Пловдивско. 28 години нямахме деца и от месец октомври вече съм бременна, вече съм 6 месец, чувствам се отлично. На 46 години съм. Мъжа ми започна да посещава кабинета, имаше проблеми със сърцето. След като донесе шампоаните, аз се изкъпах с розовия и на корема ми излезе една тапа, петно. Тези които не ми вярват, нека да повярват в Егологията.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009