НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие сън кръст сърце високо кръвно кръвно артроза дископатия бъбреци бучка депресия опорно-двигателен апарат здравословни проблеми успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“След третия контакт изчезна”

 
Свързани проблеми: брадавица
 
Казвам се Василка Костадинова от гр. Пловдив. В кабинета ме доведе това, че имах нужда. Имах една голяма брадавица под окото – беше голяма колкото грахово зърно и ми пречеше на гледането и след третия контакт изчезна, остана само едно малко петънце. Без да има хирургическа намеса, ползвах разни билки, разни лекарства, преди това но не се оправи и час след трите контакта в кабинета на г-н Захариев се оправи. На тези, които не ми вярват бих казала нека да се запознаят с Егологията и ще разберат. Трябва дълбоко да вникнат в нещата. Много благодаря.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009