НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
опорно-двигателен апарат бъбреци депресия здравословни проблеми артроза високо кръвно дископатия успокоение главоболие кръст бучка кръвно сърце сън
 
Размер на шрифта: - +

"Не можеше да слезе до първия етаж"

 
Свързани проблеми: топче колене шипове
 
Казвам се Лазарина Нанкова Генкова от Пловдив. В кабинета ме доведе това, че в къщи изведнъж стана нетърпимо. Никой никого не слушаше и не изслушваше. Кавги за няма защо – без повод. Особено съпругът ми започна много на високо да говори и все той е правия, ние сме кривите. Просто СЕС І-во ниво. Предаването на г-н Захариев го гледаме от юли месец и през това време непрекъснато съм звъняла за да се свържа с него по телефона, но не можех. Телефона го взех от госпожата, която е идвала и има интервю с нея за коксартрозата – Снежето. Тя ме насочи как да дойда и какво да направя при г-н Захариев. Съпруга ми изведнъж го заболя кракът – лявото коляно. Една сутрин стана и гледа едно голямо топче на коляното. Започнахме да ходим по лекари – мазила, хапчета какви ли не. Топчето беше издадено и го болеше – не можеше да го докосне. Стигна на положение, че не можеше да слезе до първия етаж – ние живеем на четвъртия и няма асансьор. Стана много проблемно. Това го търпя три месеца. Не можехме да издържаме повече. Отидохме на лекар – казаха шипове. Лекувахме с едни лекарства, с други и с какво ли не. Реших да посетя кабинета. 10 и 10ч. минах в кабинета. Съпруга ми отива в банята 11 без 15ч. (за да се изкъпе) и за негово голямо учудване вижда, че топчето го няма. Друго което искам да кажа е, че до кабинета дойдох много тежко. Просто с чужда помощ се качвах на влака и слизах. Когато си тръгнах от кабинета просто имах чувството, че ще литна. Чувствах страхотна лекота. Като се прибрах, звъннах на вратата и си мислех, че внучката ми ще отвори, но за мое учудване ми отвори съпруга ми и нито куцаше, нито нищо. Повдигна си анцуга и ми показа, че топчето го няма. По същото време негов колега му беше дошъл на гости, за да го види, защото знаел, че нещо не е добре с крака. Сутринта топчето беше колкото орех голямо – сега го няма. Погледнах тила му – четирите петна си стояха. Вечерта той спа като къпан, без да охка и пъшка и без аналгин. Като станахме на сутринта той каза, че го наболява малко, но е търпимо. Преди болката му беше нетърпима. Пак му погледнах тила и за голямо учудване видях, че тези четири петна бяха станали на едно голямо. Това означава, че е започнал процесът на изчистване. Аз не мога да намеря думи, с които да изкажа възхищението си от помощта, която получихме само за едно посещение. Атмосферата в къщи е спокойна, нямаме кавги и неприятности, вече се изслушваме. Ставаме нормални благодарение на г-н Захариев и помощта му. От сърце Ви благодаря. Бъдете ни жив и здрав г-н Захариев и с усмивка да ни посрещате и изпращате.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009