НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение здравословни проблеми опорно-двигателен апарат бучка кръст сън високо кръвно дископатия сърце бъбреци депресия артроза главоболие кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“След първото ми посещение в кабинета спокойно клякам, ставам”

 
 
Казвам се Стоянка Златева от Стара Загора. Идвам от 2000 година в кабинета. Имах много силни болки в кръста – дископатия, не можех да ставам. След първото ми посещение в кабинета спокойно клякам, ставам и изобщо нямам проблеми. От тогава до сега нямам проблеми в кръста. От време на време имам преуморяване, малки болки, но почти изчезнаха. Болките в ставите на ръцете намаляха. Имах студова алергия от която ми се зачервяваха ръцете от студа, студената вода, петна, подувания – от две години ги нямам вече, петна нямам. Депресията изчезна, съня ми се подобри, чувствам се по-бодра. Много вярвам в г-н Захариев и неговата наука. Бях на тестова три месеца, не съм идвала, но почувствах, имам нужда да идвам на директен контакт. На скептично настроените бих казала да се замислят малко, защото лекарите наистина помагат, но това е нещо извън лекарската помощ – това е нещо което обновява организма по друг начин – лекарствата са химия за мен. Благодаря г-н Захариев да сте жив и здрав.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009