НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно депресия бучка сърце главоболие кръст опорно-двигателен апарат кръвно артроза сън здравословни проблеми бъбреци дископатия успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Още след първото посещение почувствах голямо облекчение”

 
Свързани проблеми: мигрена депресия
 
Казвам се Виолета Стойчева Чакалова от гр. Петрич. Посещавам кабинета от година и половина. При г-н Захариев дойдох по повод силно главоболие от много години страдам от силно главоболие, ходила съм на лекар с поставена диагноза мигрена – правех много тежки пристъпи, бях изпаднала в депресия, липса на самочувствие. И поради тези причини започнах да идвам при г-н Захариев. Чувствам се много добре. Още след първото посещение почувствах голямо облекчение, възвърнах си самочувствието, главоболието ми отзвуча за което много се радвам и благодаря на г-н Захариев. На скептично настроените бих препоръчала да вярват на Егологията защото има бъдеще. Аз лично съм изпитала ефекта на Егологията и бих ги посъветвала да дойдат в кабинета и мисля, че ще останат много доволни. Най-вече трябва да разберат Егологията и да имат вяра. Благодаря Ви г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009