НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка бъбреци високо кръвно здравословни проблеми артроза успокоение сън опорно-двигателен апарат кръвно сърце кръст депресия дископатия главоболие
 
Размер на шрифта: - +

“Нямам болки и никакви образувания”

 
 
Казвам се Мария Пурязова от Калояново, Пловдивско. Идвам от една година и един месеца. В кабинета “Егология” ме доведе нуждата, която има моето семейство и здравословното ми състояние. Тръгнах с една голяма надежда, когато се запознах със списанията, защото имам болно дете. Здравословните проблеми са сериозни както при съпруга ми така и при мен, но със течение на времето с посещенията на кабинета, тези неща, тези болки, които чувствах в опорно-двигателния апарат, болките при счупването на ръката, която аз не можех да изправя дълго време и със съветите на ортопеда – той ми казваше, че ще се изправи ръката, но по-трудно и за по-дълго време – минаваше времето и една вечер както гледах предаването на г-н Захариев и си посещавах кабинета разбира се – сложих си ръката и почувствах, че ръката ми се изправи – това не беше моята ръка, беше за мен и всички в къщи голямо чудо, много се зарадвахме, защото аз почувствах моята ръка като наистина моя, а счупването не беше много леко, по мое невнимание, но може би с възрастта. Аз от години, десет години и повече съм с двустранно доказана мастопатия със снимки от ехограф и редовно посещавам лекар в Пловдив и явно образуванията растяха, но при всяко предаване на г-н Захариев в нас е празник и всяко предаване се следи редовно, с желание го гледа и внучката ми и дъщеря ми и всички. Аз слагам ръцете си на гърдите и сега съм спокойна, нямам болки и никакви образувания. Изчезнаха ми образуванията от мастопатията. Искам да споделя и други хубави неща, които ми се случват. Моята майка беше повалена от удар и беше 20 дни на легло, изписаха и много лекарства и в един момент, когато изпратих тестовете на сестра ми, тя беше тествана на два пъти последователно моята майка е вече на крак благодарение на Егологията, защото лекарствата казаха, че след една седмица трябва да ги спре и ако не стане на крак тя ще остане неподвижна. Но ето тя е жива и здрава на крак. Благодаря Ви г-н Захариев, благодарение на Вас. Наистина е нещо голямо. Тя още с първия тест почувства, че краката не са нейни, а е на възраст 80 годишна – жизнена и иска да тича с нейните крака и ние всички се радваме, че си забрави бастуна. Тя казва, че няма нужда от бастун и краката са й железни. Нещата с дъщеря ми потръгват бавно и постепенно, защото е със сериозно заболяване. Тя по-трудно приема Егологията както и съпруга ми. Аз ги тествам редовно. Много съм доволна от сърце Ви благодаря за всичко г-н Захариев аз се чувствам сякаш съм със моето по-младо тяло, както е било и преди и характера също. Вярвайте хора, защото това е една голяма светлина, една голяма обич към хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009