НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън кръст сърце бучка главоболие кръвно успокоение опорно-двигателен апарат артроза дископатия здравословни проблеми депресия бъбреци високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“По-добре се чувствам, по-спокойни сме”

 
Свързани проблеми: успокоение главоболие
 
Казвам се Мариела Михова от София и идвам в кабинета вече една година. Дойдох защото синът ми има белег от бебе, тогава гледах предаване на г-н Захариев, но не разбирах за какво става въпрос. След това почнах работа, сега след като съм без работа попаднах пак на предаване на г-н Захариев, но по друга телевизия и тогава разбрах за какво става въпрос и дойдох тук. По-добре се чувствам, по-спокойни сме. Главоболието ми мина. От време на време се появява, но ползвам списанието и винаги се появяват тъмно сиви петна. На недоброжелателите бих казала, че Егологията е самата истина и да повярват и да не пречат.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009