НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия кръст сън кръвно депресия главоболие опорно-двигателен апарат високо кръвно бучка бъбреци сърце успокоение здравословни проблеми артроза
 
Размер на шрифта: - +

“Откакто идвам тук се чувствам много добре”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Лиляна Георгиева идвам от една година. Аз съм на 56 години. Чувствам се много добре. Имах много голямо сърцебиене, нервно напрежение. Откакто идвам тук се чувствам много добре, даже сърцебиенето ми изчезна. Като не дойда тук имам някакво вътрешно чувство, което ме блъска да идвам при г-н Захариев. Много съм доволна от всичко. За мен Егологията не е шарлатания. Всички, които се чувстват напрегнати и имат някакви притеснения и не могат сами да го преодолеят мога да ги посъветвам да идват тук и ще се почувстват много спокойни и добре. Помага се, много се помага – аз съм много доволна. Нямам думи с които да изкажа благодарността си. Това, което г-н Захариев прави има бъдеще и е много полезно на обществото, защото психически разтоварваш. Аз имах едно такова чувство в главата, непрекъснато ми се върти, че съм болна, че всеки миг нещо лошо ще ми се случи, че винаги мисълта ме тласкаше към най-лошите мисли и смятам че имам много голям ефект и всеки, който е изпаднал в такава депресия бих казала трябва да идва тук, за да получи за себе си успокоение. Благодаря Ви г-н Захариев, бъдете жив и здрав и дълги години да давате здраве и успокоение на хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009