НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сърце бъбреци сън успокоение кръст опорно-двигателен апарат главоболие здравословни проблеми депресия бучка артроза кръвно дископатия високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Хапчета никакви не пия”

 
Свързани проблеми: коксартроза
 
Казвам се Цеца Благоева от Оряхово. От близка позната разбрах за кабинет “Егология” и за г-н Захариев и реших да дойда и аз понеже имах коксартроза и дископатия. В болниците като ходих лекарите ми казваха, че оставам саката и че не могат да ми помогнат с нищо. Правиха ми нагревки, но от тогава ми стана по-зле, болки, не можех да спя. Крака ми беше като в дървен и беше много зле. Започнах да идвам тук и вече почти две години. На 44 години. Чувствам се много добре, крака не ме боли, хапчета никакви не пия. На недоброжелателите бих казала, че трябва всеки да дойде в кабинета или поне да се поинтересува от самата материя за да разберат какво е науката “Егология” и тогава могат да говорят. Егологията има голямо бъдеще.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009