НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия дископатия сърце сън артроза здравословни проблеми успокоение опорно-двигателен апарат бъбреци главоболие кръвно бучка високо кръвно кръст
 
Размер на шрифта: - +

“С излизането ми от кабинета болката ми изчезна”

 
Свързани проблеми: Разширени вени
 
Казвам се Лиляна Тодорова Ангелчова от гр. Пещера. Идвам вече две години. Моят съпруг заболя простатата и го насочиха към онкологията в Пловдив за 5 години да му дават андрокур лекарство. Това трябваше да продължи 5 години. В мен говори чувството, че не трябва да оставам само с това и че трябва да намеря и друг начин с който да му помогнем. По телевизията чух и видях Димитър Захариев и някакво чувство вътре заговори в мен, че аз трябва да отида при този човек, просто ме привлича, всичко което се говореше и хората, които споделяха, породи чувство в мен, че аз трябва да се доверя на този човек, чувствам, че той ще помогне и на съпруга ми и на мен. Споделих с приятелката си, че аз искам да отида при г-н Захариев и тя ми каза, че и те имат такова намерение. И на 21 април 2001 година ние пристигнахме при г-н Захариев. Още с излизането от кабинета аз имах болки в десния крак, разширени вени и външни, но повече вътрешни, защото чувството ми беше, че имах окачена една тежест на десния ми крак 5 кг. контактувах с лекар, даваха ми мазила, но това беше временно – помагаше ми, казваше ми гимнастика да правя, но след час, два пак продължаваше. И още с излизането ми от кабинета болката ми изчезна – няма я. И като ми изчезна болката аз забравих за нея. Имам диоптър 2,5. През това време работих на павилион и обикновена заявка не можех да я прочета без очила. Мина ден, мина два и аз изведнъж виждам, че аз чета без очила, аз пиша без очила. Колит. Аз не можех да ям нищо солено, кисело, даже правих едно гладо-лечение от което се обостри много повече. Тогава много отслабнах – наложи се да ми бият инжекции Б12. Аз вече от колит не се оплаквам – хапвам от всичко, чувствам се много добре. Колита просто изчезна. Аз се страхувам понякога да казвам така, защото болките бяха силни и да не се повторят. На лявата страна въобще не можех да спя – получавах едно сърцебиене много усилено, някакво тук в слънчевия сплит, което ме будеше. Сега спокойно мога да спя на лявата страна. Имам толкова много да разкажа, но като отминат болките не се сещаш. Имам шум в ухото и някакво пулсиране – ходих на лекар, имам изшипяване на врата. И продължавам да идвам и ще идвам. А за съпруга ми с такива болки – той има хемороиди просто с треперене влизаше и излизаше, а сега го няма този проблем. Неговото петно е точно от едното до другото и малко лилавее. Той е учител. Много строг взискателен е. Много съм благодарна. Благодаря на Вселената, че живея във времето на г-н Захариев. Дано Ви има да помагате на хората. На скептично настроените бих им казала да бъдат по-добри, да се вслушат в нас, в това което говорим, които сме го изпитали, да дойдат и да проверят да видят, да почувстват и тогава да говорят, а иначе да мълчат. Благодаря Ви г-н Захариев бъдете жив и здрав.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009