НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно сърце депресия опорно-двигателен апарат дископатия артроза сън бъбреци успокоение здравословни проблеми главоболие кръст високо кръвно бучка
 
Размер на шрифта: - +

“Няма го напрежението, няма ги нервите”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Ирина Йорданова от гр. Ловеч тук съм може би за 24 път. Много съм доволна от посещенията, преди не се чувствах добре, имах проблеми в семейството, невървеж и всичко се проваляше и това ме доведе тук. За кабинета разбрах от колежки, приятелки, след това от телевизията, от книгата прочетох много интересни неща и това ме впечатли, затова посещавам кабинета редовно и се чувствам много добре. На тези, които не ми вярват бих казала, че са много загубени, защото тук е идеално, чувствам се разтоварена, няма го напрежението, няма ги нервите, конфликтите в семейството изчезнаха, чувстваме се много добре – контактуваме в семейството спокойно не е както преди. Егологията дава хармония. Аз съм магазинерка, постоянно контактувам с хора и смятам, че обществото ни е поразено от СЕС. Съжалявам някои хора, които влизат в конфликт за най-малкото и дразнят останалите. Така бях и аз преди, сега съм много добре – не ме дразни нищо, спокойна съм и ги съжалявам, като ги гледам, че се тормозят за нищо. А толкова малко им трябва да разберат, само като посетят кабинета веднъж и се запознаят с материята и ще разберат какво значи да има резултат и какво значи Егология.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009