НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
главоболие опорно-двигателен апарат сън здравословни проблеми бучка бъбреци високо кръвно дископатия депресия сърце кръвно артроза успокоение кръст
 
Размер на шрифта: - +

“Състоянието ми вече е чудесно”

 
Свързани проблеми: успокоение
 
Казвам се Мария Величкова и съм от гр. София. Посещавам кабинета от 1999г. септември месец. В кабинета ме доведе здравословното ми състояние, заради което дълго време посещавам лекари и направих всички изследвания и видях, че нямам такъв ефект с който мога да се излекувам и реших да дойда при г-н Захариев. Първоначално първите 6-7 пъти нямах никакъв ефект, но на 13 контакт почувствах вече, че нещата тръгнаха на добре. Притеснено ми беше, че имам голямо семейство. Просто в такова състояние бях, че просто не можех да отида до хлебарницата на 200 метра да купя хляб. Губех равновесие. Движението ми беше като се подпирах по парапети, до коли и така нататък. Много ми беше трудно движението и именно упоритостта и посещението в кабинета и мога да кажа, че състоянието ми вече е чудесно. За Егологията вече доста сме се запознали. Имам три момчета, които са на различна възраст, които чудесно са разбрали Егологията, даже на мен ми е малко чудно, че са деца на такава възраст, а са навлезли така навътре в нещата. На тези, които не разбират Егологията нека ако имат проблеми да се опитат да разберат нещата, няма начин да не я разберат ако вникнат в нещата или внимателно слушат поне предаванията, слушат страданията на хората, които са идвали в кабинета и мисля, че ако наистина те имат някакъв проблем ще навлязат бързо в Егологията и ще разберат за какво става въпрос. Ако въобще искат само да си правят някакви експерименти или опити въобще да не го посещават и да не пречат на другите хора, които имат проблеми. Благодаря г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009