НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия здравословни проблеми бучка артроза дископатия бъбреци сън успокоение високо кръвно опорно-двигателен апарат сърце кръст главоболие кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Бяха направи излезли от кожата и се подули”

 
 
Казвам се Илия Георгиев Цветков от гр. Ихтиман на 64 години. На главата ми излезе едно червено петно, като характерния белег и това ме доведе в кабинета. Вените ми бяха невъзможни, бяха излезли и се подули по краката. Големи бяха направо излезли от кожата и се подули. Започнах да идвам и се оправиха. Кръвното ми спадна. Нервите ми бяха много лоши. Вените се оправиха, а бяха невъзможни, бяха много разширени и много бяха се подули и посинели, като пръчки изглеждаха. Добре, че първо ми излезе на врата червеното петно и като гледах предаването на г-н Захариев, за първи път в Михайлов град – там имам племенница и тя ми каза, че като пуснат г-н Захариев по телевизията всички са пред телевизорите. И аз тогава дойдох тук, взех си тестове и всичко и започнах да идвам. И благодарение на г-н Захариев мога да се похваля. Идвам от около 8 месеца. Кръвното ми се балансира, нервите ми се успокоиха. Мисля, че всеки, който има вяра и се нуждае от помощ да заповяда тук, защото това е нещо, което не мога да го пиша – аз оздравях тук. Всички хора, които имат този синдром да си вземат мерки и да вярват, защото много страшно става. За мен Егологията е истинска и вярвам и ще продължавам да вярвам, защото това е истината.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009