НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия високо кръвно артроза бъбреци здравословни проблеми бучка кръвно кръст главоболие сърце сън опорно-двигателен апарат успокоение дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“Цикълът й дойде точно след един месец”

 
Свързани проблеми: хормонални проблеми
 
Казвам се Динко Стоянов от София и идвам за 6 път. В кабинета ме доведе проблема с дъщеря ми. От две години нямаше месечен цикъл. Сега е прави 18 години. Ходихме при лекари и предизвикваха цикъла с лекарства, но няма резултат. Доведох я, запозна се с материята, запозна се с цялата науката. Аз също и съм дълбоко убеден, аз по свой начин си обяснявам нещата, но съм сигурен 100%. Имаме петната, аз имам петното по рождение. За мен лично аз чувствам подобрение на общото физически състояние, не мога да го обясня, но съм жизнен и спокоен. За дъщеря ми, цикълът й дойде точно след един месец и сега ще отидем на доктор, който каза да отидем след една година, но мисля, че няма да има нужда. Имам си документ. Убеден съм, че науката “Егология” тепърва ще има бъдеще и ще се развива, тепърва ще се разбере, защото е много трудно да се разбере, защото изглежда като фокус, изглежда като магия, защото резултатите идват много бързо. Аз лично пораснах с 2 см. твърдо. Най-добре, който не вярва да пробва, нито е скъпо – да пробва, да усети върху себе си и след това вече да си преценява дали има смисъл. Всичко хубаво Ви желая г-н Захариев, благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009