НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка дископатия опорно-двигателен апарат сърце сън успокоение здравословни проблеми депресия артроза главоболие бъбреци високо кръвно кръст кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Още втория път ми спряха хапчетата за нервите”

 
Свързани проблеми: гуша успокоение нервност
 
Казвам се Захари от гр. Бяла Слатина, посещавам кабинета вече две години. Имах гуша. За тези две години се излекувах напълно, всичко това беше под лекарски контрол, имам даже снимки рецепти, изследвания на ехограф. Откриха ми гушата 6 месеца преди да почна да посещавам кабинета. Моите роднини забелязаха ефекта, най-вече майка ми, баща ми, моята сестра. Всичко се нормализира. Първоначално когато идвах, на втория път ми се оправиха нервите, защото имах силно нервно разстройство. Още втория път ми спряха хапчетата за нервите. И от тогава вече с течението на времето гушата започна да намалява. Чувствам се много по-добре. Имайте повече вяра, защото това тук е реално. Не бих излъгал, как ще лъжа за здравето. Много ми е неудобно, когато гледам предаване и видя, че има някои хора, които не разбират науката. Науката “Егология” е лесна е за разбиране, още първия път като дойдох ми трябваше два часа да прочета материалите и да разбера за какво става въпрос.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009