НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно кръвно сън депресия успокоение опорно-двигателен апарат бучка кръст здравословни проблеми дископатия главоболие бъбреци сърце артроза
 
Размер на шрифта: - +

“Толкова съм щастлива, че просто нямам думи”

Казвам се Мария Иванова от гр. София, кв. Надежда. Посещавам кабинета от 3 години, това са около 36 посещения, но в началото идвах 2 пъти в месеца. Бях с много големи проблеми, с кръвна захар, с хормонално нарушение на щитовидната жлеза, с гонартроза на крака, много жестоко. И миналата седмица направих за втори път изследвания на кръвна захар и на щитовидна жлеза под лекарски контрол. Изследванията показват, че първия път когато съм дошла при г-н Захариев щитовидната жлеза ми е била хормонално 32,42 – това е първият път, преди три години. Миналата година направих наново хормонално изследване, което показваше вече 13,44 и миналата седмица бях отново на хормонално изследване и показва вече 1,22 Кръвната захар, когато дойдох при г-н Захариев за първи път беше 19, а миналата седмица като правих изследвания е вече 6 – абсолютно нормално. Чувствам се вече съвсем добре. В рамките на тези 3 години в които посещавам кабинета едно по едно отпадат проблемите и започвам вече да се чувствам добре. От начало имах много жестоко напрежение в гърдите и в сърцето – сега вече от 1-2 месеца се чувствам сравнително по-добре и визуално също. Аз не можех да ставам – три години не бях излизала от къщи. Вече започвам да се движа самостоятелно и толкова съм доволна, толкова съм щастлива, че просто нямам думи. Всичко съм доказвала с факти и изследвания. Това е истинско – фактите са налице, аз съм живия пример, всички знаят как съм била, а сега започвам да се движа самостоятелно. Пожелавам на всеки, който има проблеми нека да прочете материалите и да се запознае с материята. Помощните средства също помагат много. Да сте жив и здрав г-н Захариев, да помагате все така на хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009