НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза кръст здравословни проблеми сън успокоение депресия кръвно сърце главоболие дископатия опорно-двигателен апарат високо кръвно бъбреци бучка
 
Размер на шрифта: - +

“Проблемите, които имахме с кръвното и аз, и моята съпруга, смело мога да кажа, че вече са спомен”

 
Свързани проблеми: успокоение болки в гърба кръвно
 
Казвам се Владимир Николов Геронтиев от гр. Стара Загора. На 54 години съм. Аз съм един от многото хора от цяла България, които посещават кабинета, за да реализирам контакт с г-н Захариев. Моята съпруга идва също. Определено чувстваме, че имаме нужда и потребност от контакт с кабинет “Егология”. Посещаваме кабинета почти от две години. Съвсем случайно се запознахме с неговото съществуване, след това дойдохме. В процес на времето, първо напрегнатостта, която съществуваше – постепенно отзвуча, болките, които имах в гръбначния стълб и кръста – отшумяха, болките в ходилата – също. Проблемите, които имахме с кръвното и аз, и моята съпруга, смело мога да кажа, че вече са спомен. Като цяло за себе си мога да кажа, че се чувствам много жизнен, много енергичен – всеки ден със желание ходя във фирмата, в която работя и през целия ден съхранявам тази работоспособност – без да чувствам някаква умора. Въобще съм в състояние да понасям по-големи натоварвания, докато по-рано нещата не изглеждаха съвсем добре. Искам да споделя с всички хора, че кампанията, която се е разгърнала срещу Егологията е нещо крайно некоректно и нечестно срещу тази нова наука, към това ново чудо, което е сътворено. Според мен това е една съвсем нова, може би космическа наука, може би дошла отнякъде другаде, която ще постави медицината и начина на мислене на нови основи. Абсолютно съм убеден, че тази наука тепърва ще се развива, може би тя ще стане фундамента за развиването и на други клонове на медицината – тя ще бъде най-ценното, А и Б-то, от което ще се почне в бъдеще. Въздействието на Егологията е изключително непринудено и неусетно, но усещането, което има след това е великолепно. По мои лични наблюдения, на базата на това, което съм прочел през живота си – хората винаги, са посрещали с недоверие, със страх всяко нововъведение в науката, но във времето откривателите са успявали да докажат своята правота и да покажат пътя, по който трябва да се върви, за да може човечеството да просперира. На възприемането на Егологията пречи и това, че огромна част от българският народ е с ограничени интереси, които им пречи да си дадат разумно обяснение на това, което става. Но много хора, които се интересуват съумяват да си обяснят отчасти тази нова наука, която в никакъв случай не е някаква измислица, едно ново магическо чудо, а е реална наука, която наистина ще сътвори чудеса.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009