НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми кръст депресия високо кръвно сърце артроза опорно-двигателен апарат дископатия бъбреци кръвно главоболие бучка успокоение сън
 
Размер на шрифта: - +

“Лекаря се учуди как така е станало”

 
Свързани проблеми: подагра алергия
 
Казвам се Красимир Георгиев Георгиев от гр. Видин. В кабинета идвам за седми път. Доведоха ме проблемите с алергията, която имам от 1998 г. – обриваше ми се лицето. Ходил съм във ВМИ, по други лекари, пих купища лекарства, но резултат нямаше. Един ден гледах телевизия “Демо” и видях видеоматериал на една колежка от мината, Савина – с високото кръвно и реших да търся помощ от г-н Захариев. Същевременно получих подагра. Ходих на лекар, той ми направи изследвания – пикочната киселина беше с много високи стойности. Каза ми, че трябва да вземам лекарства – това беше март месец. От април месец аз започнах да посещавам кабинета. След две посещения пак отидох да си направя изследване и излезе, че всичко е отшумяло. Лекаря се учуди как така е станало, но аз не му обяснявах. Нямам думи да опиша резултатите от посещението на кабинета и от контакта с г-н Захариев. Имам голям ефект и върху алергията, чрез списанията – просто си поставям едната ръка на лицето, другата на списанието и алергията изчезна. След четири-пет пъти – резултата дойде. Последния път като ползвах списанието – ръката почерня. Много съм доволен от резултатите, Егологията наистина помага на хората.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009