НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
сън депресия главоболие артроза високо кръвно кръвно здравословни проблеми бъбреци бучка успокоение опорно-двигателен апарат сърце кръст дископатия
 
Размер на шрифта: - +

"Микроемболията на белия дроб – изчезна"

 
 
Казвам се Милка Спасова от София. Имахме един много тежък смъртен случай в къщи, след който получих много силно нервно разстройство, което се изразяваше в сърцебиене, прескачане на сърцето и много високо кръвно налягане. В кабинета идвам вече за осми път. Още след първото ми посещение мога да кажа, че се почувствах изключително спокойна. Преди това имах неприятни конфликти със семейството ми, с другия ми син. Конфликтни ситуации, които абсолютно от самосебе си изчезнаха след посещенията. Така се получи едно спокойствие у дома. Лекарството за кръвното ми налягане намалих наполовина дозата – разбира се под лекарски контрол. Вече съм на път да намаля дозата още наполовина. Със ставите съм доста подвижна вече и мога да се похваля, че тази година сама си прекопах градината – без здравословни аномалии. Градината не е много голяма, но миналата година изобщо не можех да я поддържам – викахме човек да я прекопава. Смятам да не прекъсвам идването си тук в кабинета – дори и да изчезне окончателно появилото се петно. Мога да кажа, че специално за нервите имам страхотно успокоение, а и за кръвното налягане също. Аз имам един възел, който е документиран със синтиграфия и искам да отида на ехограф за да видя има ли го, няма ли го. Синтиграфията е направена непосредствено преди да започна да идвам тук в кабинета и след като се проверя бих могла да кажа какъв е ефекта. Микроемболията на белия дроб – изчезна вече, няма я. Проверявам всичко при лекар. Аз на всяко 23-то, 25-то число съм при моя личен лекар за лекарства – там имам проверки на кръвното, на състоянието ми като цяло. След посещенията ми на кабинета се чувствам великолепно. Няма да престана да го посещавам. Дори както г-н Захариев каза по телевизията на 4-6 месеца след време ако трябва – ще идвам за да се поддържам. Забелязвам голямо подобрение и в състоянието на сина ми, чрез индиректното прехвърляне. Надявам се да стане същото и със семейството на сестра ми. Определено Егологията прави хората по-щастливи. Благодаря Ви.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009