НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
успокоение дископатия бъбреци сън главоболие кръвно артроза опорно-двигателен апарат високо кръвно кръст здравословни проблеми бучка депресия сърце
 
Размер на шрифта: - +

“Още първия път усетих облекчение”

 
Свързани проблеми: болки в гърлото
 
Казвам се Марияна Милчева Славчева от гр. Видин съм. За първи път посетих кабинета през март месец 2002 г. От тогава съм идвала пет пъти. Два пъти бях на тестове. Проблемите ми бяха свързани предимно с гърлото – имах четири години постоянни болки. Ходих на лекар и откриха, че имам хроничен ларингит и фарингит. Не откриха проблема със синусите в началото, но аз си го чувствах, защото не бях добре. Проблема се е дължал на алергична реакция на секрет изпускан от синусите, който е възпалявал носоглътката и гърлото. Откакто започнах да посещавам кабинета, още първия път усетих облекчение. Нямах вече никакви болки, напрежението изчезна. Аз междувременно имах проблеми със изпити – защото бях студентка. Сега вече завърших, нямам никакви проблеми, дори си намерих работа по специалността. Ходих за кратко и в чужбина и въобще се нормализираха нещата. Преди имах проблем и с работата – ходих две години по конкурси, но нямаше никакви резултати. Бях изпаднала и в депресия – сега се чувствам много добре. Напрежението в къщи също изчезна – ние имахме СЕС 1-во ниво всичките. Петното на тила ми вече го няма от няколко месеца и се чувствам прекрасно. На недоброжелателите бих казала, да не пречат на останалите, които вярват в Егологията, защото тя наистина като наука има бъдеще. Ако не я разбират, по-добре да не пречат.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009