НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно главоболие депресия здравословни проблеми опорно-двигателен апарат успокоение кръвно дископатия сърце сън бъбреци бучка артроза кръст
 
Размер на шрифта: - +

“Организма ми е съвсем друг”

 
Свързани проблеми: Ракови клетки кръвно
 
Казвам се Станка Никова от Бургас. Имах много здравословни проблеми. Правих лъчева терапия на едното око, защото имах диагноза – ракови клетки, доказани с хистологична проба. Окото ми много сълзеше. След първото ми идване в кабинета, няколко дена след това всичко се оправи, вече почти не слагам очила. Имах и друг проблем – бях с много натъртено коляно, след падане, ходих и на терапия, но бях със силни болки – не можех да си свия крака. След като дойдох в кабинета за два дена болките отшумяха. Много съм доволна. Имах и проблеми с кръвното – то също се нормализира, вече четвърти месец не гълтам никакви хапчета. Преди се поддържах само с лекарства. Сега всичко се нормализира, което много ме учудва. Организма ми е съвсем друг. Нищо в кабинет Егология не е внушение, просто хората не знаят към какво да се насочат, нямат представа и понеже са неверници, то си е за тяхна сметка. Хората просто нямат желание да разберат, вярват на някакви гадатели. Трябва да погледнат сериозно на Егологията – да я разберат, защото там е надеждата и бъдещето, за да няма болни. Никой не би могъл да ме накара да лъжа пред камерата за собственото си здраве. Истината е че наистина чувствам облекчение и затова ще идвам.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009