НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръст главоболие кръвно опорно-двигателен апарат здравословни проблеми бучка артроза високо кръвно дископатия бъбреци сън сърце депресия успокоение
 
Размер на шрифта: - +

“Болките в гръбнака бяха станали непоносими

 
Свързани проблеми: коксартроза периартрит
 
Казвам се Роза от гр. Дупница съм. Няколко месеца гледах предаването и се убедих, че това, което виждам на екрана е истина. От 32 години съм с диагноза остео-артроза, но напоследък се задълбочи и последното изследване показа начална форма на коксартроза. Болките в гръбнака бяха станали непоносими. Нощем, като спя, не можех да се обръщам настрани – беше ми много трудно. Болките в ставите, особено в колената – бяха много силни. Наложи се да приемам скъпи лекарства, като курса на лечение трябваше да се повтаря всеки месец. Докато пиех прахчетата и правех нагревки се чувствах добре, щом спрях – всичко се върна. Дори направих периартрит – възпаление на лимфите, мускулите, сухожилията. Уверих се в това, което хората казват във видеоматериалите излъчвани по телевизията, запознах се с материята и след това дойдох в кабинета. Днес идвам за пети път и се чувствам много добре – отпусната, тези болки в гръбнака изчезнаха. По-жизнена съм – като заредена с енергия. Освен това съня ми беше много кошмарен и неспокоен. Сега спя много добре. Дори през деня, спя стабилно, съня ми е дълбок и се наспивам. Имах също и хемороиди – изчезнаха, няма и следа от тях. На скептиците, бих казала, че трябва да повярват – да се убедят самите те, да се запознаят с материята, защото незапознати с материята – само от едно две предавания по телевизията – няма да се убедят, така бях и аз. Отначало и аз по същия начин постъпвах. Сега често препрочитам материалите и всеки път откривам нещо ново, което преди не съм забелязала. Аз много благодаря. Няма думи, с които може да се изкаже помощта, която получих от Егологията – това облекчение.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009