НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
бучка главоболие опорно-двигателен апарат артроза кръвно високо кръвно бъбреци депресия успокоение сърце кръст сън дископатия здравословни проблеми
 
Размер на шрифта: - +

“Вече не усещам болки”

Казвам се Соня Кирилова Славкова и съм от Монтана. Идвам в кабинета от януари месец. Гледах предаването по телевизия “Ден” и реших да дойда. Имах много силно главоболие, не можех да спя нощем. Още след първото идване в кабинета – главоболието мина. След това започнаха да идват мъжа ми, дъщеря ми, сина ми – те също са заразени със СЕС. Аз имах и гинекологични проблеми – единия от които мога да докажа с документ. Имах ранни ракови клетки, които са доказани с хистологична проба. След посещението на кабинета, се прегледах и бяха изчезнали. Имах и миома, вече не усещам болки и се надявам и тя да е изчезнала, още не съм ходила на преглед. Аз много се радвам, че сега се чувствам добре, защото бях много скапана. Казвам истината за всичко, никога не бих лъгала за здравето си.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009