НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно сърце сън кръст дископатия бучка здравословни проблеми артроза главоболие високо кръвно опорно-двигателен апарат бъбреци успокоение депресия
 
Размер на шрифта: - +

“Изхвърлих камък – около 6-7 мм”

 
Свързани проблеми: бъбреци главоболие шипове плексит
 
Казвам се Иво Димитров от гр. Бяла Слатина. Дойдох в кабинета преди една година, като преди това се запознах с материята. Тогава бях много раздразнителен, имах също силно главоболие, имах ошипяване на врата, плексит на дясната ръка. Чувствах се много отпаднал и това ме доведе в кабинет “Егология”. Сега се чувствам много по-добре. Проблеми с бъбреците имам от десет години. Преди месец получих много силна бъбречна криза, която продължи час и половина. Този месец не бях идвал в кабинета и си поръчах тест. Направих теста след кризата и 15-20 минути след това почувствах голямо облекчение. За моя изненада веднага след това изхвърлих камък – около 6-7 мм. Ето аз даже съм го донесъл. Имах и три камъка в левия бъбрек – два вече изхвърлих, остана само единия. Аз не искам никой да убеждавам, но науката “Егология” има голямо бъдеще. Хората трябва много малко усилия да положат за да я разберат и да повярват – и трябва наистина да се запознаят с материята.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009