НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
депресия главоболие бучка дископатия високо кръвно здравословни проблеми кръст сърце успокоение сън кръвно бъбреци артроза опорно-двигателен апарат
 
Размер на шрифта: - +

“Сега окосмяването ми постепенно се възстановява”

 
Свързани проблеми: косопад
 
Казвам се Искра Милчова Николова от гр. Радомир. Посещавам кабинета за четвърти път. В кабинета ме доведе това, че косата ми опадаше – на петна, от доста време. Лекарствата ме оправяха за момент, скрият се петната и се появят нови, на други места – и така години наред. Била съм трети клас, когато за пръв път е започнала да ми пада косата. Първо косата, след това веждите, миглите – аз затова слагам очна линия, да не си личи. След като посетих кабинета забелязах, че едната ми вежда е сгъстена и ми стана много радостно, защото се мъчих много време. Сега окосмяването ми постепенно се възстановява. Имах и страшно главоболие – сутрин ставах с него и вечер си лягах, пак с него. Беше ми много трудно, но сега вече не ме боли главата. Имах също и гинекологични проблеми – изпитвах болки, които сега отзвучаха. В кабинет “Егология” няма манипулации. Хората, които вярват - посещават кабинета, защото има ефект, а недоброжелатели има винаги и навсякъде – не трябва да им обръщаме внимание. Смятам, че Егологията има голямо бъдеще.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009