НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
високо кръвно опорно-двигателен апарат сърце дископатия артроза сън кръвно бъбреци главоболие здравословни проблеми депресия кръст успокоение бучка
 
Размер на шрифта: - +

“Дори и валидол не слагам в устата си”

 
Свързани проблеми: депресия промяна успокоение
 
Казвам се Мариана. Посещавам кабинета на г-н Захариев от около половин година. Имах доста проблеми свързани със стрес и депресия. Ходих по доста лекари, даже бяха тръгнали да ме пращат на някакви изследвания на мозъка. Задаваха ми въпроси от сорта дали мисля да се самоубивам и т.н. просто трябваше да търся някакво друго решение, освен лекарствата. И така, ходих на едно място, при един човек, но усетих, че там не ми е мястото. След това отидох при г-н Захариев. Не бях сигурна, че имам петното – мислех, че това е някаква пъпка или нещо такова. Отидох при г-н Захариев и му обясних, че май нямам петното, но голямата ми надежда е той да ми помогне. Той погледна на тила ми и каза, че имам петното. От тогава до сега, дори и валидол не слагам в устата си. Вече се чувствам добре промяната е неописуема. Смятам, че Егологията има бъдеще, защото усещам една добра промяна и смятам, че и хората, които посещават кабинета на г-н Захариев също я усещат в себе си. Знам, че хората ще разберат, че Егологията помага и е нещо добро.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009