НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
артроза високо кръвно успокоение сърце кръвно сън кръст опорно-двигателен апарат дископатия депресия здравословни проблеми бучка главоболие бъбреци
 
Размер на шрифта: - +

“Болките в кръста изчезнаха”

 
Свързани проблеми: опорно-двигателен апарат
 
Казвам се Нина Георгиева Христова от село Стамболово. В кабинета идвам за деветнайсети път. За кабинет “Егология” научих от телевизията – гледах едно предаване и открих, че имам характерния белег. Страдах от болки в кръста и в крайниците и реших да дойда. Вече се чувствам добре – нямам изтръпването на крайниците, болките в кръста изчезнаха. Ако има хора, които не вярват – да не посещават кабинета. Аз от собствен опит мога да кажа, че ефекта е поразителен. Смятам, че Егологията има бъдеще. Предстои хората да осъзнаят и възприемат тази наука.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009