НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
дископатия опорно-двигателен апарат успокоение артроза кръвно бучка сън кръст здравословни проблеми главоболие депресия сърце бъбреци високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“ След първото идване, сядам, ставам – няма я болката”

 
Свързани проблеми: коксартроза
 
Казвам се Екатерина Мартинова от Червен бряг съм. За кабинета научих от една моя позната от града. Разговарях с нея и си закупих материалите – след това реших да дойда. Въпреки всичко, когато дойдох – в мен имаше малка доза скептицизъм – недоверие. Вече идвам от година. Имах начален стадии на коксартроза – беше медицински доказано. Бях ходила на бани, на нагревки, пих хапчета и впечатлена от видеоматериалите – реших да дойда в кабинета. Два дена след първото идване, сядам, ставам – няма я болката. При мен живеят сина ми и снаха ми – те също преди изпитваха недоверие, сега казват – майко, ти сядаш, ставаш, а вече не се оплакваш. Аз им отвърнах – свърши се – няма ги болките. Имах също и една аритмия, пиех пропранорол – лекарите казаха, че трябва да го взимам непрекъснато. Казах на децата, че щом тази болка е свършила, ще спра да пия и пропраноролаы и дотука беше и с аритмията – свърши се и с нея. От идването ми тука сякаш нещо ми потръгна – имам сила, хубаво ми е, весело ми е, много работя, чувствам се жизнен човек и не усещам болки. Има хора, които не вярват и ме питаха – ти не може ли, да си си внушила, че имаш подобрения. Казвам – не мога да си внуша, защото това е физическа болка, която изчезна. Хората трябва да се запознаят с материята, трябва да четат – това е бъдещето. Аз и други книги изчетох и си ги обяснявам нещата по научен път и затова вярвам. Може би първата крачка трябва да се направи – после всичко се нарежда, идва си от самосебе си. Така че да се запознаят с материята – толкова е лесно и просто, аз го направих и сега съм добре, просто съм добре.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009