НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
кръвно бъбреци успокоение сън депресия опорно-двигателен апарат дископатия главоболие кръст бучка сърце здравословни проблеми артроза високо кръвно
 
Размер на шрифта: - +

“Бях с дископатия – не можех да седна”

 
Свързани проблеми: успокоение дископатия
 
Казвам се Ваня Атанасова, от Стара Загора съм. Посещавам кабинета за осми път. Една колежка ми каза за кабинета и ми даде да прочета месечното списание. Обадих се да ми изпратят материалите и се запознах с материята. Тогава започнах да идвам. Чувствам се по-спокойна сега, защото аз претърпях една катастрофа и изпитвах ужас от коли – като ги видя и като се возя в тях. Още след второто идване в кабинета, аз започнах по-спокойно да седя в автобуса – вече не следях непрекъснато пътя, както правех преди. Миналия път когато дойдох, аз бях с дископатия – не можех да седна. Така и не разбрах как стана, но като си тръгнах, докато отида до спирката – дископатията вече я нямаше. Оттогава всеки ден чаках, като се наведа, да започнат отново болките, но нямаше такива. Има хора, които не вярват в Егологията, но те не са разбрали какво представлява тази наука, която има бъдеще. Те трябва да вземат материалите – да ги прочетат, да гледат предаванията и сами ще се убедят в реалността. Не е трудно, материалите са на разбираем език.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009