НачалоСЕС и ЕгологияПомощни средстваКонтакти
Мнения на хора, получили помощ в център Егология
Търсене
 

Видеомнения
 

Най-търсени
здравословни проблеми високо кръвно депресия кръст главоболие бъбреци артроза сърце сън опорно-двигателен апарат кръвно успокоение бучка дископатия
 
Размер на шрифта: - +

“След няколко посещения, гласът ми се оправи”

 
Свързани проблеми: загуба на глас
 
Казвам се Ана Борисова и съм от Монтана. За кабинета разбрах от мои близки, които са го посещавали и аз реших да опитам. Бях оперирана от щитовидната жлеза, вследствие, на което си загубих гласа. След няколко обаждания по телефона на г-н Захариев в телевизията, той ми каза да не се притеснявам, че всичко ще се оправи. Много ми беше тежко, единия път дума не можах да обеля. И ето сега на 6 юли, след няколко посещения, гласът ми се оправи – проговорих съвсем нормално. Искам да кажа, че Егологията много помага. Трябва да вярваме в тази наука, за да бъдем доволни и щастливи. Тя има бъдеще. На недоброжелателите, бих казала – който не вярва да не посещава кабинета, да не създава дрязги, защото е много неприятно. И на мен не ми се вярваше, беше ми много трудно, но ето – аз съм проговорила, това се седем месеца след операцията. Жив и здрав да бъдете, г-н Захариев.
Видеомненията са от личния архив на Димитър Захариев. Хората, които са заснети в тях, изрично са били предупредени, че мнението им за случилото се в кабинет "Егология" ще бъде използвано в тематичните предавания "Въпросив ефир". Те изрично са дали съгласие това да бъде сторено. Практиката на Димитър Захариев датира от двадесет години - видеомненията са заснемани по различно време. Те отразяват резултатите, които са били постигнати в рамките на това време (когато е заснет материала).

Център Егология
Всички права запазени © 2009